Logo RSR Motors

Alle werken gebeuren binnenhuis, zowel carosserie als mechaniek!

Onderhoud en reparatie

Voor alle Porsche modellen voeren wij zowel kleine als grote onderhoudsbeurten uit. Tijdens de conditie-check onderzoeken we uw Porsche grondig en maken hiervan een uitgebreide rapportage. In samenspraak met u gaan we vervolgens over tot reparatie.

Onderstel Porsche

Revisie

Een motor die versleten of defect is, kunnen we gedeeltelijk of geheel reviseren. Met behulp van vak professionals en de modernste apparatuur wordt de motor zorgvuldig gedemonteerd en indien nodig worden de onderdelen vervangen. Elke gereviseerde motor zal worden gemodificeerd naar nieuwe technieken in overleg met de klant.

Motorblok

Restauratie

We zijn gespecialiseerd in het restaureren van oldtimers en klassieke Porsches. De mate waarin u uw Porsche wilt laten restaureren en de bijhorende tijdsduur bepalen de kosten. Omdat restaureren al snel prijzig is, nemen we eerst grondig al uw wensen door voordat u bij ons het restauratietraject ingaat. Zo weten we zeker dat u voor de volle 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Porsche oldtimer

Tuning en upgrading

Een Porsche moet er niet alleen sportief uitzien, maar net zo sportief rijden. Daarom geven we uw Porsche met tuning een maximale prestatieverbetering: betere motorprestaties en in veel gevallen minder brandstofverbruik.

Porsche 911 GT3

Afspraak maken

Bij RSR Motors is uw Porsche voor alle soorten diensten in uitstekende handen. Maak een afspraak voor één van onze services, of neem contact met ons op indien u vragen heeft.